Game Over: no te la juguis!

Game Over: no te la juguis!

El dimecres passat, els alumnes de 4t d’ESO van viure una experiència totalment colpidora amb el taller “Game Over: no te la juguis!”

Ja fa uns quants anys que fem aquest taller de sensibilització que promou l’Institut Guttmann (hospital de neurorehabilitació de Barcelona)  amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit. Aquest cop, però, degut a la situació actual, la xerrada no va poder ser presencial i vam organitzar dues sessions virtuals amb els dos grups de 4t, cadascun d’ells amb un monitor diferent.

L’objectiu de l’activitat era conscienciar als joves dels perills en determinades conductes imprudents a la carretera i en la pràctica d’activitats de lleure a partir de testimonis de persones afectades per discapacitats físiques motrius. Les sessions van ser conduïdes per dos joves afectats de lesió medul·lar: els alumnes del grup A van conèixer l’experiència personal de l’Isaac Mateos, i els de 4t B la del Bernat Sanz.

Prèviament a la sessió, des de tutoria els vam passar un vídeo per poder introduir el tema i dedicar la sessió a la part més enriquidora amb el testimoni personal i el debat posterior.

Els alumnes van guardar un profund silenci durant la xerrada, perquè una experiència com aquesta, narrada en primera persona, arriba al cor de tots.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *