Tallers sobre sexualitat

Tallers sobre sexualitat

Els i les alumnes de 2n d’ESO han participat en el taller de sexualitat derivat del programa de la Diputació de Barcelona. Aquests tallers són impartits per professionals de la salut. La temàtica tractada va ser  els canvis corporals, psicològics i relacionals que comporta l’entrada a l’adolescència, fent especial èmfasi en alguns aspectes vinculats a la sexualitat i les emocions.

En el cas dels i les alumnes de 4t d’ESO han participat  en el taller de sexualitat i riscos derivats del programa d’activitats per a la salut de la Diputació de Barcelona. Aquests tallers els van impartir professionals de la salut amb l’objectiu de potenciar actituds positives i responsables en la sexualitat i les relacions compartides. Els continguts del taller van ser les habilitats de comunicació i respecte, els mètodes anticonceptius i l’anticoncepció d’emergència, l’ús del preservatiu, les infeccions de transmissió sexual i el VIH, embarassos no desitjats, falsos mites sobre sexualitat, entre d’altres.

Els diferents grups van poder tractar tots aquests temes de manera oberta, sense la presència del professorat, i van crear un clima de respecte on les llevadors van poder donar resposta a tots els seus dubtes i inquietuds.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *