Course navette

Course navette

Una de les proves habituals en Educació Física, a principi de curs, és mesurar la velocitat a què poden arribar els alumnes en un espai determinat. A final de curs, després de l’entrenament de tot l’any, es torna a repetir la prova, i en principi, haurien de millorar els resultats.

Una altra de les proves clàssiques que repeteix el professor cada any, és la famosa “course navette” una cursa en què es vol comprovar la potència de l’alumnat. En aquesta prova els alumnes es desplacen d’un punt a un altre, situat sempre a la mateixa distància, fent canvis de sentit al ritme indicat per un senyal sonor que va accelerant-se progressivament. El moment en què els alumnes paren de córrer és el que indica la seva resistència respiratòria.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *