els millors de les Proves Cangur de matemàtiques

els millors de les Proves Cangur de matemàtiques

El passat dijous  la UPC de Manresa va fer un reconeixement dels millors classificats a les Proves Cangur de Matemàtiques amb una cerimònia d’entrega de premis als 15 millors de cada curs, 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat. El nostre centre tenia un alumne de 1r de Batxillerat l’Arnau Sorribas Castaño .

L’acte va ser presentat per José Miguel Giménez cap d’estudis de la UPC Manresa i va comptar amb la presència d’Antoni Gomà de la Societat Catalana de Matemàtiques que va explicar l’elevada participació dels alumnes del Bages per sobre de la mitjana catalana. I per acabar el professor de matemàtiques de la UPC Manresa en Francesc Palacios va impartir una xerrada sobre els models matemàtics i de per què servien a través de tres exemples reals.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *