Convertim 2 alumnes en protagonistes dels “Bon dia”

Convertim 2 alumnes en protagonistes dels “Bon dia”

Aquesta setmana hem buscat unes franges de “Bon Dia” externes al professorat del centre.

Com ja us vam dir, dimarts vam obrir amb la Mercè Parcerisa i els esmorzars saludables, i aquests dos últims dies hem tingut la presència de dos alumnes de 1r de Batxillerat.

Dimecres vam entrevistar el Guillem Farrés, un alumne del Batxillerat tecnològic que ha estat triat com un dels 3 motoristes professionals per a formar part de l’equip júnior europeu de motos 125cc. En Guillem ens va comentar que corria en moto des dels 4 anys i que sovint havia d’anar a entrenar a Bèlgica, tot i que això ho compagina amb els seus estudis. També ens va comentar alguns dels seus èxits: l’any 2012 va ser subcampió de Catalunya en la categoria MX50; el 2013 va ser campió de Catalunya en la categoria MX50; el 2016  subcampió de Catalunya en la categoria MX85; el 2018  campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en la categoria MX125, i el 2019 va liderar el Campionat d’Espanya en la categoria MX125. Aquest any 2020 havia començat molt bé guanyant la 1a cursa estatal de la categoria a Talavera de la Reina. Com que no se n’ha pogut disputar cap més, hores d’ara seria campió d’Espanya.

 El dijous vam entrevistar el delegat de 1r de Batxillerat Humanisticosocial, l’Oriol Canals, que va deixar en evidència com una persona tan jove pot estar tan interessat i tant al dia en temes de política i societat. Va ser un plaer sentir com l’Oriol analitzava la situació dels joves en el confinament del coronavirus i com han anat adaptant les seves vides a aquesta nova realitat. Va ser molt interessant poder escoltar en paraules d’una persona de 16 anys què en pensa de la gestió del govern o com s’ha d’afrontar aquesta crisi.

Gràcies a tots dos i molta sort en el futur!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *